NLP koulutus

Satumaista voimaa tarjoaa NLP-koulutuksia.

NLP on joukko toimivia menetelmiä, joilla voit mm.

  • parantaa vuorovaikutustasi
  • tutkia omia sisäisiä prosessejasi
  • muokata ajatteluasi sinua paremmin palvelevaksi
  • aikaansaada pysyviä muutoksia elämässäsi

Mitä NLP on?

NLP:n menetelmät ovat meille luonnollisia; kaikki on lähtenyt liikkeelle taitavuuden mallittamisesta – miksi yksi onnistuu paremmin kuin toinen. Usein koulutuksessa huomaa toimivansa jo NLP:tä hyödyntäen, taidolle vain ei ole ollut vielä nimeä tai taitoa ei ole edes tiedostanut. Nykytiedolla toimivuus voidaan todentaa muun muassa aivojen kuvantamismenetelmillä.

NLP omassa työssäni

Nykyisin käytän NLP:n menetelmiä sekä tietoisesti (vaikkapa jännittävä tilanne) tai tiedostamattani (tieto on muuttunut ”lihakseksi”, sisään rakentuneiksi toimiviksi ajatusmalleiksi). Kaikissa pitämissäni koulutuksissa – olipa aihe mikä tahansa – hyödynnän NLP-menetelmiä.

NLP on käytännöllistä ja kokemuksellista, palkitsevaa ensimmäisistä hetkistä lähtien. NLP-koulutuksessa kaikki menetelmät harjoitellaan, jolloin kokemus on heti konkreettinen, aito ja tosi. Ryhmässä pääset ihailemaan – ja kopioimaan – myös muiden oivalluksia.

NLP-taidoista on ammatillisesti hyötyä esimerkiksi asiakaspalvelussa, myynnissä, esimiestyössä, terapiassa, valmennuksessa/koutsauksessa – kaikessa elämään ja vuorovaikutukseen liittyvässä toiminnassa. Ja tämä kaikki tulee oman hyvän olosi lisäksi. 🙂

NLP-kouluttajan kelpoisuus

Suomen NLP-yhdistys määrittää koulutusten keston, sisällön ja kouluttajan kelpoisuuden. Satumaista Voimaa tuottaa vain NLP-yhdistyksen kriteerit täyttäviä koulutuksia.

NLP Practitioner sisältää NLP:ssä käytettävät menetelmät.

NLP Master Practitioner syventää ja laajentaa NLP-osaamista.

NLP Trainer tuo lisäksi kouluttajavalmiuksia ja pätevöittää kouluttamaan ”Präkkäreitä” ja ”Mastereita”.

NLP Trainers’ Trainer tai Senior Trainer voi kouluttaa Trainereita.

Omat kokemukseni NLP:stä

NLP muutti maailmani. Auttoi löytämään oman polkuni ja taivaltamaan sitä. Minulla oli monenlaisia rajoittavia uskomuksia ja pelkoja, joita käsittelin ja tulin rohkeammaksi. Kiire teki elämästäni entistäkin haastavampaa.

Joidenkin oppilaitteni kanssa oli kovasti tekemistä, jotta yhteys löytyisi ja voimavarani riittäisivät. NLP-menetelmät auttoivat. Opin, että voin luopua kiireestä sekä muovaamalla aikakäsitystäni että muuttamalla puhettani. NLP: avulla opin käsittelemään arkeani suuresti haitannutta pelkoani – pistoskammo on muisto. NLP auttoi ottamaan huomioon toisen tapaa tulla kontaktiin ja löytämään voimavaroja tiukkoihin tilanteisiin. Kun omia ei meinannut löytyä, kopioin taitavammalta toimijalta.

Scroll to Top