Koulutusta, valmennusta ja psykoterapiaa

Satumaista Voimaa tarjoaa yrityksille ja yksityisille hyvinvointia ylläpitäviä ja lisääviä palveluita.

Palveluitani ovat:

  • Psykoterapia
  • Työnohjaus
  • Asiakaspalvelukoulutus ja ratkaisukeskeiset asiakastyön menetelmät
  • NLP-koulutus
  • Henkinen valmennus (coaching)
  • Työhyvinvointipäivä – Tyhy ja erilaiset koulutukset

Palveluiden tuottaminen perustuu ratkaisukeskeisiin ja NLP-menetelmiin

Perehdy palveluihin tai kysy lisätietoja minulta!

Satumaista voimaa – Satu Aherto

Olen Satu Aherto, nainen Satumaista Voimaa -yrityksen takana. Olen koulutukseltani luokan- ja erityisopettaja (KM), NLP Trainer, NLP Personal Coach ja ratkaisukeskeinen vaativan erityistason psykoterapeutti.

Työurani olen työskennellyt erilaisten oppijoiden parissa. Viimeisimpinä lastensuojelussa; pienryhmäkodissa ja koulukodissa erityisluokanopettajana.

Ratkaisukeskeisiin työmenetelmiin tutustuin NLP-koulutuksen (Neuro Linguistic Programming) myötä. Hurahdin NLP:hen kerrasta, sillä ajattelun muokkaamisen harjoittelu oli paitsi nopeasti toimivaa ja tehokasta, se myös tuntui lisäävän jaksamista ja auttavan saavuttamaan asioita, joista haaveilin. Sain avun myös elämääni haitanneeseen pistoskammoon.

NLP-maailmassa keskitytään löytämään voimavarat ja keinot, jotka muuttavat tilannetta parempaan sen sijaan, että keskityttäisiin pohtimaan ongelmaa. Näin ratkaisukeskeisyys asettui elämääni.

Ajankohtaista & uutiset

13
MAR

Valoa kaamokseen!

Mielenvirkeyttä Revontuli-Opiston luennolta Satu Aherton Valoa kaamokseen –luennolla la 21.11. Paarman-salissa haetaan voimavaroja mielenvirkeyden vahvistamiseen. Tutustutaan ratkaisukeskeisyyden,... Lue lisää »

13
MAR

NLP Practitioner -koulutus Lohjalla keväällä 2016

Koulutuspäiviä on 16, 8 viikonloppua (la-su 9-16.00)   La-su 30.-31.1., 13.-14.2., 5.-6.3., 2.-3.4., 23.-24.4., 14.-15.5., 28.-29.5. ja 11.-12.6.2016 Koulutuskokonaisuuden... Lue lisää »

02
SYY

Vastaanotto Sodankylässä

Kaikki palveluni: työnohjaus, työhyvinvointipäivät, koulutus ja sekä lyhyt- että pitkäkestoinen (Kelan kuntoutuspsykoterapiaa) psykoterapia ovat saatavilla myös Sodankylässä.... Lue lisää »